fbpx
SZÜLETÉS csoport - Merj élni!
320
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-320,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

SZÜLETÉS csoport

Kategória
Csoportok, Születés
Merj élni

azért, hogy a tehetetlen sodródás helyett - felismerd és beleállj a saját felelősségedbe, merj döntéseket hozni, merj újjászületni

SZÜLETÉS – SORS – TUDATOSSÁG csoport

Az eseményekbe való belesodródást, a kiszolgáltatott, a visszaszorított, a kisemmizett üzemmódot – megmunkált tudatosságra cseréljük.

Az integratív gyakorlatok segítségével újraélheted, finoman korrigálhatod a  világba érkezettséged örömét vagy éppen hiányait, nehezét.

A saját teremtő, önként vállalt szülésedre és szülői felelősség-vállalásodra, vagy éppen mindezek hiányára is rátekinthetsz.

Megismerve kötődési-, kapcsolatteremtési-, és működési mintázataidat, lehetőséged nyílik egy új „belső iránytű” kiformálására, életed újratervezésére, bátor beleszületésre abba, ami  VAN, s aki Te valójában vagy.

További csoportok

Carefully crafted elements come together into one amazing design.