fbpx
A tisztánlátás – IGEN-je - Merj élni!
15938
post-template-default,single,single-post,postid-15938,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

A tisztánlátás – IGEN-je

„Mit kívánsz, mit tegyek veled?” Ő így szólt: „Uram, hogy lássak.” (Luk. 18 : 41)

Megtörtént vele.

Jelent-e bármit ez, –MA – számodra?

Tudod-e eléggé, hogy mi mindannyian, „születésünktől fogva vakok vagyunk” (mint a bibliai Bartimeus, Jerikó poros utcáinak koldusa) – de a belül kiérlelt éhség és élesség, a Mester, az IGAZSÁG jelenlétére – hatalmas esély az ébredésre?

A látásra. A transzformációra. A szabadulásra.

A gyakorlati életben, a szellemi látásnak is vannak fokozatai, fázisai, „dioptriái” – közelre vagy távolra élesebb – de az idő és elkötelezettség haladtával, éppen az ellenkezője történik, mint a fizikai szemünkkel. Nem romlik, hanem javulni kezd, egyre javulni.

Én igyekszem mindig, mindhárom szinten dolgozni, testi-lelki-szellemi szinten. A magam életterületein és a csoportjaimban is, ezt keressük, ezt gyakoroljuk, erre köteleződünk el.

Nekem olykor a „közel látást homályosító, szellemi dioptriákkal” van dolgom – tudom.

De tudom azt is, hogy kihez forduljak, kit keressek fel segítségért, mit hallgassak, mit olvassak, milyen videókat, filmeket nézzek, hogyan imádkozzak, hogyan meditáljak…

Tudom – hogy számomra – fizikai szinten, milyen testgyakorlatok rendszeres végzése az, amely hozzásegít a tisztánlátáshoz.

Nemrég megműttettem a szemeim – noha ez a legalacsonyabb szintű kezelés, és kizárólag a fizikai valóság helyes érzékelését garantálja – jó, hogy megtettem.

Mert, most ez is segít.

Ugyanakkor tökéletesen tudatában vagyok annak, hogy igazi értelme akkor lesz még a műtétnek is, hogyha eltökélten munkálkodom, lelki- és spirituális szinten is a VALÓDI látásommal, az ébredésemmel.

Vágysz-e Te is, tisztán látni?

Tünde