fbpx
A SZERETET RENDJE - Merj élni!
15491
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15491,page-child,parent-pageid-283,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

A SZERETET RENDJE

azért, hogy „REND-be jöjj” – azáltal, hogy megérted kapcsolataid, családba ágyazottságod, transzgenerációs mintáid szövedékét, és a sorsodat mozgató erőket: -hogy merj oldani és merd megkötni azt, ami méltó

A SZERETETT RENDJE

Általában három szombat három Rend-terület három esély arra, hogy rendbe jöjj. 
Teljes Élettérkép a hellinger-i tanítások alapján. 
Teljes élmény, tapasztalási lehetőség az integratív módszer gazdag dinamikussága miatt.
Teljes öröm az igazság, a Rend feltárulkozásában.
Teljes egy, kettő vagy három nap ahogy Te akarod.
„A szeretet a rend része. A rend megelőzi a szeretetet, és a szeretet csak a rend adta keretek között fejlődhet. A rend adott. Kudarcra van ítélve minden próbálkozás, amely ennek a viszonynak a megfordítására és a rend – szeretettel történő – megváltoztatására irányul. Ez nem lehetséges. A szeretet beilleszkedik valamilyen rendbe, ahol aztán növekedhet. Mint ahogy a mag beleágyazódik a talajba és ott azután gyarapodásnak és fejlődésnek indul. (…)

Aki vagy ami előbb volt ott valamelyik rendszerben, az rangban a később érkező felett áll. Ezért élvez elsőbbséget az elsőszülött a másodszülöttel szemben, vagy a párkapcsolat a szülő-gyermek kapcsolattal szemben. A családi rendszerekben tehát ez az elsőbbségi rend érvényesül.
A rendszerek között is létezik azonban rangsor, és ez éppen fordítva működik. Az új rendszer élvez elsőbbséget a régivel szemben, vagyis például a jelenlegi család a gyermekkori családdal szemben.”

(Bert Hellinger)

További csoportok

A SZERETET RENDJE

A SZERETET RENDJE

„azért, hogy „REND-be jöjj” – azáltal, hogy megérted kapcsolataid, családba ágyazottságod, transzgenerációs mintáid szövedékét, és a sorsodat mozgató erőket: -hogy merj oldani és merd megkötni azt, ami méltó”

TISZTA ÉLETIGEN

TISZTA ÉLETIGEN

„azért, hogy az évek során szétgurult „igen”-jeidet újra összegyűjtsd, és ha szükséges, „nem”-et mondani is merj”

A MÁSIK UTCA

A MÁSIK UTCA

„azért, hogy ráláss a sémáidra, az azok mögött munkáló félelmeidre, hogy merj újratervezni”

SZÜLETÉS - SORS - TUDATOSSÁG

SZÜLETÉS - SORS - TUDATOSSÁG

„azért, hogy a tehetetlen sodródás helyett – felismerd és beleállj a saját felelősségedbe, merj döntéseket hozni, merj újjászületni”

JÁTSZÓ-TÉR felnőtteknek

JÁTSZÓ-TÉR felnőtteknek

„azért, hogy közelebb kerülhess gyermeki, spontán lényedhez, és felnőttként is merj játszani”

ÉLETIGEN KÖZÖSSÉG

ÉLETIGEN KÖZÖSSÉG

„azért, hogy megélhesd az összetartozás örömét, hogy merj adni és elfogadni”