fbpx
EGYÉNI KONZULTÁCIÓK - Merj élni!
15507
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15507,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK

Személyes vagy online formában, előre egyeztetett időpontban.

Egy ülés időtartama kb. másfél óra.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK

Az egyéni alkalmak során a csoportmunkákhoz hasonlóan – szintén az integratív módszerrel és az integrált emberképpel dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy nem kizárólag a verbalitás mentén megközelíthető tartalmak mentén haladunk, hanem bátran hagyatkozunk a test bölcsességére (bodywork-gyakorlatok), a TÉR/MEZŐ erejére (rendszerállítás), a dramatikusan felállított belső képek, helyzetek szerepcserében megmutatkozó igazságaira (pszichodráma), és olykor tényleges, vizuális alkotásokkal (művészetterápia) kerülünk közelebb a nehezen megfogalmazható érzésekhez, gondolatokhoz.

Teljes odafordulással, tisztelettel vagyok a sorsod, és érző elfogadással irántad – embertársam felé.

 

Egy – mindkettőnk részéről – elkötelezett és bátor utazásra hívlak.

„Aki fél attól, amit a valóság napvilágra hoz, az szemellenzőt ölt magára. Aki fél attól, amit mások gondolnak és tesznek akkor, ha elmondja, amit érzékel, az elzárkózik a felismerések elől.
Aki pedig terapeutaként fél attól, hogy felvállalja egy kliense valóságát – például hogy már csak kevés ideje van hátra – attól a másik megijed, mert látja, hogy a terapeuta nem nőtt fel ehhez a valósághoz.
A szándéknélküliség és a félelemnélküliség lehetővé teszi az összhangot a valósággal, ahogy létezik, együtt a félelmet keltő, lenyűgöző vagy iszonytató oldalával.”

(Bert Hellinger: A Szeretet Rendje, 355-356 o.)

Közös utunkon elköteleződöm

arra, hogy:

  • elegendő időt és figyelmet adjak neked, hogy újra – vagy végre! – beszélni tudj mindarról, ami veled történt és történik;
  • bátran és szabadon kapcsolódhass a legbensőbb rezdüléseidhez;
    soha ne érezd, hogy szégyenkezned kell;
  • kísérjelek, támogassalak minden mélységedben és segítsek észrevenni ragyogó „magasságaidat” is;
  • bátorítsalak az igazság megkeresésében, a saját helyreállásodban, fejlődő
    tudatosodásodban és a „helyreállító munkák” véghezvitelében;
  • önnön tested-lelked-szellemed megszeretésében;
  • kreativitásod, spontaneitásod, szerep-flexibilitásod, empátiád, önazonos létezésed bátor felfedezésében és felvállalásában.