fbpx
TISZTA ÉLETIGEN - Merj élni!
15486
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15486,page-child,parent-pageid-283,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

TISZTA ÉLETIGEN

azért, hogy az évek során szétgurult „igen”-jeidet újra összegyűjtsd, és ha szükséges, „nem”-et mondani is merj

TISZTA ÉLETIGEN csoport

„Ebben a nagy bizonytalanságban bizonyos vagyok abban, hogy gyarlóságunk felszíni rétege alatt az emberek jók akarnak lenni, és azt akarják, hogy szeressék őket. Valójában legtöbb bűnük nem egyéb, mint kísérlet arra, hogy rövidebb úton jussanak szeretethez.” (John Steinbeck)

Rövidebb úton. 

Rövidebb út – kapcsolati játszmákkal, manipulációval, érzelmi zsarolással, megfélemlítéssel, bizonytalanságban tartással, egészségtelen kötődésekkel, árulással, indiszkrécióval, szexualitással, kitárulkozó posztok írásával…

Szeretnénk, ha szeretnének. 

Lehetőleg mindenki szeressen, értsen, elfogadjon, feloldozzon, megerősítsen, tápláljon! Hogy ne kelljen rettegnünk az egyedülléttől és a tudatalattink mélyén megbúvó – jeges, magányos haláltól.

A Tiszta ÉletIGEN csoportokban – ezeket a „rövidebb utakat” kezdjük el – szépen és lassan fölszámolni. Nem kiszélesítjük és hozzáfoltozunk, hanem feltörjük a kemény betont, elhordjuk a sittet. (Ha eljutunk odáig, hogy azt is tudjuk mondani: „bull-shit” – az már a szabadulás pillanata! Az pedig – kacagtató!)

Elhordjuk, bedaráljuk a sittet.

És hosszú, kitartó munkával – eleve máshonnan induló, másfelé kanyargó, tágas utakat tervezünk.

Hosszabb és igazabb utat kezdünk el kiépíteni, hogy többé a kapcsolódásaink ne szentimentális-, érzéki-, félelem-, veszteség- és halálirtózat-alapúak legyenek, hanem szabadságban és önazonosságban működtethessük azokat. 

Tiszta IGEN-ekkel.

És Tiszta Nem-ekkel.

Úgy érzem, valójában erre hív az Élet mindannyiunkat. Téged. Engem. Mindenkit.

További csoportok

A SZERETET RENDJE

A SZERETET RENDJE

„azért, hogy „REND-be jöjj” – azáltal, hogy megérted kapcsolataid, családba ágyazottságod, transzgenerációs mintáid szövedékét, és a sorsodat mozgató erőket: -hogy merj oldani és merd megkötni azt, ami méltó”

TISZTA ÉLETIGEN

TISZTA ÉLETIGEN

„azért, hogy az évek során szétgurult „igen”-jeidet újra összegyűjtsd, és ha szükséges, „nem”-et mondani is merj”

A MÁSIK UTCA

A MÁSIK UTCA

„azért, hogy ráláss a sémáidra, az azok mögött munkáló félelmeidre, hogy merj újratervezni”

SZÜLETÉS - SORS - TUDATOSSÁG

SZÜLETÉS - SORS - TUDATOSSÁG

„azért, hogy a tehetetlen sodródás helyett – felismerd és beleállj a saját felelősségedbe, merj döntéseket hozni, merj újjászületni”

JÁTSZÓ-TÉR felnőtteknek

JÁTSZÓ-TÉR felnőtteknek

„azért, hogy közelebb kerülhess gyermeki, spontán lényedhez, és felnőttként is merj játszani”

ÉLETIGEN KÖZÖSSÉG

ÉLETIGEN KÖZÖSSÉG

„azért, hogy megélhesd az összetartozás örömét, hogy merj adni és elfogadni”