fbpx
SZÜLETÉS - SORS - TUDATOSSÁG csoport - Merj élni!
15474
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15474,page-child,parent-pageid-283,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

SZÜLETÉS – SORS – TUDATOSSÁG csoport

azért, hogy a tehetetlen sodródás helyett - felismerd és beleállj a saját felelősségedbe, merj döntéseket hozni, merj újjászületni

SZÜLETÉS – SORS – TUDATOSSÁG csoport

Az eseményekbe való belesodródást, a kiszolgáltatott, a visszaszorított, a kisemmizett üzemmódot – megmunkált tudatosságra cseréljük.

Az integratív gyakorlatok segítségével újraélheted, finoman korrigálhatod a  világba érkezettséged örömét vagy éppen hiányait, nehezét.

A saját teremtő, önként vállalt szülésedre és szülői felelősség-vállalásodra, vagy éppen mindezek hiányára is rátekinthetsz.

Megismerve kötődési-, kapcsolatteremtési-, és működési mintázataidat, lehetőséged nyílik egy új „belső iránytű” kiformálására, életed újratervezésére, bátor beleszületésre abba, ami  VAN, s aki Te valójában vagy.

További csoportok

A SZERETET RENDJE

A SZERETET RENDJE

„azért, hogy „REND-be jöjj” – azáltal, hogy megérted kapcsolataid, családba ágyazottságod, transzgenerációs mintáid szövedékét, és a sorsodat mozgató erőket: -hogy merj oldani és merd megkötni azt, ami méltó”

TISZTA ÉLETIGEN

TISZTA ÉLETIGEN

„azért, hogy az évek során szétgurult „igen”-jeidet újra összegyűjtsd, és ha szükséges, „nem”-et mondani is merj”

A MÁSIK UTCA

A MÁSIK UTCA

„azért, hogy ráláss a sémáidra, az azok mögött munkáló félelmeidre, hogy merj újratervezni”

SZÜLETÉS - SORS - TUDATOSSÁG

SZÜLETÉS - SORS - TUDATOSSÁG

„azért, hogy a tehetetlen sodródás helyett – felismerd és beleállj a saját felelősségedbe, merj döntéseket hozni, merj újjászületni”

JÁTSZÓ-TÉR felnőtteknek

JÁTSZÓ-TÉR felnőtteknek

„azért, hogy közelebb kerülhess gyermeki, spontán lényedhez, és felnőttként is merj játszani”

ÉLETIGEN KÖZÖSSÉG

ÉLETIGEN KÖZÖSSÉG

„azért, hogy megélhesd az összetartozás örömét, hogy merj adni és elfogadni”