fbpx
MERJ ÉLNI! élménytábor - Merj élni!
16357
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16357,page-child,parent-pageid-15551,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

MERJ ÉLNI! élménytábor

MERJ ÉLNI! élménytábor – a kalandos önismeret

2024. szept. 21-28

A Merj élni! filozófia magába foglalja a
• pihenés megengedését önmagadnak
• minőségi időtöltést
• szép és erőt adó természeti környezetben való töltekezést
• önismereti fejlődést, elmélyülést
• a benned lévő alkotó/teremtő kreativitás megcsillanását
• a mozgás és tánc felszabadító erejét
• a közösség támogató, elfogadó és szerető megélését
• finom, tápláló, egészséges ételek fogyasztását

Egyszóval: az ÖRÖMÖT – a pajkos, kíváncsi, lendületes, áhítatos, éber tudatos, energiával telt, mégis megengedő, kedves viszonyulást önmagadhoz, másokhoz és a világ minden létezőjéhez.
A nyolc napos elvonulást éppen ezért “Élménytábornak” neveztük el, mert hisszük, hogy az összeállított program alapján, valóban bőséges élményzuhatagban, dinamikusan gyöngéd pihenésben lesz részünk.
Lássuk hát, miből is áll majd össze:
8.00 – 9.00 – Jóga, Napüdvözlet, Hangtálfürdő (Havasi Sándor www.vandorjogas.hu)
9.00 – 10.00 – Reggeli közösen
10.30 – 13.00 – Mozgásmeditáció, Enneagram – önismeret (Tünde)
Az Enneagram az egyik legősibb, legmélyebb, szúfi mesterek által rendszerezett és kidolgozott karakter-tipológia – amely nemcsak önmagad teljesebb megismerésében és megértésében segít, hanem mások mélyebb elfogadásában is. A 9 karaktert – az elméleti tudás megszerzése mellett, számos önismereti gyakorlat által (bodywork, pszichodráma technikák, táncterápiás elemek) segítségével sajátítjuk majd el).
13.30 – 14.30 – Ebéd közösen
14.30 – 19.00 – Szabadidő (tengeri fürdőzés, szunyókálás, vagy az általunk kínált fakultatív programokon való önkéntes részvétel (kirándulás, túrázás a hegyekben, városnézés, alkotó-műhely). Lehetőség lesz ebben az idősávban masszázst is igénybe venni, Csizmadia Dorottya
(https://www.facebook.com/Gyongymagam) svéd- és talpmasszázzsal, water somatic-kal kényeztet Bennünket, igény szerint. Ez a lehetőség külön díjazással vehető igénybe.
19.00 – 21.00 – A délelőtti műhely játékos, könnyed integrálása, szabad TÁNC (Tünde)
A szabad tánc, semmilyen előzetes tánc tapasztalatot nem igényel. Igazából azzal fogunk kísérletezni, hogyan tudjuk megmozdítani úgy a testünket, hogy a saját mozdulatainknak érvényességet szerezzünk, engedélyt adjunk az önmagunkhoz és a másokhoz való kapcsolódásra. Ehhez, kellemes, izgalmas egyéni- páros- és kiscsoportos gyakorlatokat kínálok Nektek – s mindezekből jön létre majd a tulajdonképpeni táncunk.
21.00 – Vacsora – melyet, mindenki egyéni kívánsága alapján old meg, de a tapasztalat az, hogy kisebb csoportokban vagy akár a nagy egésszel, “együtt vonulás” megy az éjszakai Hvar csodás vendéglátó helyeire. (A hét folyamán egyszer, közös bevásárlást, otthoni vacsorafőzést is tervezünk.)
Kb. 23 órától érdemes a szálláshelyek felé tendálni, de természetesen nincs kötelező “takarodó”.

Díjak és keretek:
Earlybird kedvezményes ár július 15-ig történő előleg fizetéssel: 139.000Ft
Normál ár július 16-tól a szabad helyekig: 159.000Ft
A helyedet 45.000Ft foglaló befizetésével biztosíthatod. Az Earlybird 20.000Ft kedvezmény abban az esetben él, ha július 15-ig átutalod a foglalót.
A részvételi díj tartalmazza a szállást, csoportvezetést, a szükséges kellékek árát és a szervezési költségeket.
Jelentkezés: Kérlek, a részvételi szándékodat egy-két rövid mondattal jelezd az igen@merjelni.hu e-mail címemen, jelölj be fb-on, hogy a továbbiakban messengeren tudjunk kommunikálni.
Amennyiben nem ismerjük egymást – szeretnék Veled egy közösen megbeszélt időpontban – kb. egy húszperces ismerkedős online beszélgetést, ahol Te is, és én is feltehetjük a kérdéseinket.
Számlaszámot azoknak küldök majd, akikkel kölcsönösen megegyeztünk az együtt haladásban.

Étkezés:
A fenti ár nem tartalmazza az étkezést – mely külön a helyszínen fizetendő és díja: 59.000Ft/fő.
Hét svédasztalos reggelit és hat főétkezést tartalmaz – a programoknak megfelelően ebéd vagy vacsora időben.
Az ételeket Kovács M László konyhaművész készíti, aki jól ismert az önismereti, elvonulós körökben és ételkölteményei minden érzéket megmozgatnak. Ez alkalommal nem csak vegán, hanem húsos, halas ételekkel is készül nekünk a horvát tengerparton.

Utazás:
Mindenkinek egyénileg, saját költségek alapján. Telekocsik szervezésében segítünk, így ha 3-4-en összefogtok, akkor 40.000 Ft körül tudtok kijönni oda-vissza.

Helyszín:
A csodás Hvar, Splittől befelé a horvát szigetvilágba, ahova 2 órás komp úttal lehet eljutni. Hvar szigetén belül Vbroska lesz az a kisváros, ahol egy magyar pár tulajdonában lévő szálláshelyen, a Vénusz Apartmanban szállunk meg. Két fős szobákban, hatalmas udvarral, közösségi térrel, közel a tengerparthoz, a sziklás, kavicsos, kristályokkal tarkított öblökhöz. Mesés lesz, ezt megígérjük!
Szeretettel várunk Benneteket – töltekezni, örülni, fejlődni, közösségben lenni szerető Társainkat!

Teremtsünk EGYÜTT, valami nagyon JÓT!
Tünde, Sanya, Laci